Choose language
1-3 dages levering · 14 dages returret · Fri fragt over DKK 1000 · Levering til pakkeshop eller hjem
Efterårsgolf

Efterårsgolf

Bliv klædt rigtig på til golf i efterårs- og vintermånederne. 

​BACKTEE designer vi golftøj til alle 4 årstider. I de kolde måneder er de tekniske materialer i fokus. Materialerne holder fugt væk fra kroppen og flere lag sikrer den optimale præstationstemperatur. 

Ved at følge lag-på-lag-princippet har man bedre mulighed for at ramme den rigtige kropstemperatur. Har man taget et lag for lidt eller for meget på, er det let at regulere det ved at have en tynd jakke liggende i bag'en. 

Vi har samlet nogle styles vi mener er uundværlige på golfbanen, i det omskiftelige efterårsvejr.

Dame inspiration
First skin er fremstillet i et let strækbart materiale, som holder dig tør og varm. Trøjen er designet med lav krave og har en god, tætsiddende pasform som gør den perfekt til at være det inderste lag i dit outfit. Ovenpå first skin trøjen, kan man vælge at bruge en baselayer. Baselayeren er fremstillet i et let, svedtransporterende og strækbart materiale. 
Yderst er der 2 valgmuligheder, til de knap så kolde dage vil en vest være ideel, men til de mere blæsend dage kan man vælge en quilted jakke. 

Herre inspiration
En first skin er et super komfortabelt basis-lag til golf, den er fremstillet i et let, svedtransporterende og strækbart materiale, som holder dig tør, varm og komfortabel.
Klassisk ensfarvet strikket herre golf windbreaker. Foret med en let polyester/spandex kvalitet, der holder dig varm og komfortabel på golfbanen, samt holder vinden ude.
Til benene forslår vi BACKTEE´s vandtætte termobukser med 4-way stretch og børstet foer. Og til sidst en varm strikhue, der holder hovedet og ørerene varme på en blæsende dag. 

Hos Backtee kan du betale med betalingskort