Choose language
1-3 dages levering · 14 dages returret · Fri fragt over DKK 1000 · Levering til pakkeshop eller hjem
Backtee
Backtee

Teknologi

Solbeskyttende

Nyd at spille en golfrunde på en solrig dag mens du er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Vis produkter

Isolerende

Det isolerende materiale holder dig ikke blot varm og tør, men giver dig også maksimal komfort, da det har en utrolig evne til at transportere fugt væk fra kroppen til fordampning på materialets overflade.

Vis produkter

Vandtæt

De tapede sømme og materialets teknologi holder regnen ude, mens huden fortsat kan ånde. Det bevarer din komfort og holder dig tør, mens du spiller i regnvejr.

Vis produkter

Vandafvisende

Nyd at spille på trods af en pludselig regnbyge. Det vandafvisende materiale beskytter dig mod regnen så du kan fokusere på dit spil.

Vis produkter

Fugtregulerende

Nyd at spille selv i fugtigt vejr. Dette hurtigt tørrende materiale holder dig tør med sin fantastiske evne til at transportere fugt væk fra kroppen til fordampning på materialets overflade.

Vis produkter

Vindtæt

Med dette materiale undgår du at vinden trænger igennem tøjet, således du kan holde dig varm og nyde at spille en golfrunde selv i kraftig vind.

Vis produkter

Ultralet

Den lette konstruktion af materialet sikrer bevægelsesfrihed, pasform og komfort på højeste niveau, selv om vægten er holdt på et minimum.

Vis produkter

Stretch

Nyd den maksimale bevægelsesfrihed i det strækbare materiale, som giver dig fantastisk pasform og komfort når du spiller golf.

Vis produkter

Non-slip Band

Skridsikker bånd på linningen forhindre din polo/trøje i at glide ud, og skridsikker bånd på baglommen holder din handske og score kort på plads, så du kan fokusere på dit spil.

Vis produkter

Flexfit Waist

Strækbar linning for ekstra komfort og fleksibilitet giver dig maksimal bevægelsesfrihed, mens du spiller golf.

Vis produkter
Hos Backtee kan du betale med betalingskort