1-3 dages levering · 14 dages returret · Fri fragt over DKK 1000 · Levering til pakkeshop eller hjem
Backtee
Backtee
Ombytning & fortrydelsesret

Ombytning & fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
Ved handel på BACKTEE.DK har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Dine 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet.
Har du fortrudt købet tilbagebetales købesum og fragt ved en overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Omkostninger til retur levering/forsendelse til os, er for egen regning. Det er dog muligt at købe en returlabel gennem os, denne koster 49 kr. Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at BACKTEE.DK får de(n) modtagne varer tilbage i væsentlig samme stand og mængde som det var ved leveringen. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af pakken.

Det er ikke et krav, men det vil fremme ekspeditionen, hvis du ved returnering udfylder returseddel samt en kopi af din ordrebekræftelse og sender det sammen med varen..

BEMÆRK - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Ombytning

Ønsker du at bytte varen til en anden størrelse kan dette ske inden for 14 dage fra varen er modtaget. Ved ombytning skal du udfylde en returseddel, og sende den sammen med varen. BACKTEE sender den ombyttede vare fragtfrit. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager vil varebeløbet blive tilbageført hurtigst muligt og senest 14 dage fra vi har modtaget varen retur. Den eneste omkostning du har, når du ombytter et køb, er portoen til at sende varen tilbage til os.
Ønsker du at bytte en vare til en anden vare, beder vi dig fortryde købet og lave en ny ordre.
Hos Backtee kan du betale med betalingskort