1-3 dages levering · 14 dages returret · Fri fragt over DKK 1000 · Levering til pakkeshop eller hjem
Backtee
Backtee

Cookie- & persondatapolitik

Persondatapolitik

Hos BACKTEE A/S prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for BACKTEE A/S måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

  1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

BACKTEE A/S  
Sommervej 50, 8600 Silkeborg
CVR 17702300
Tlf.87 68 28 28
info@backtee.com
 

  1. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du handler hos BACKTEE A/S 
  • Når du tilmelder dig nyhedsbrev fra BACKTEE A/S   
  • Når du tilmelder dig BACKTEE A/S kundeklub (online)
  • Når du deltager i en af BACKTEE A/S konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra BACKTEE A/S flere gange.
 

  1. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

Private kunder:

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af eventuelle kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Vi kontakter dig kun telefonisk, hvis vi skal give en servicebesked, eks. hvis der er problemer med din ordre/bestilling.

Dine kreditkortinformationer bliver sendt direkte og krypterer til vores betalingsudbyder og gemmes således ikke i Backtees system. Vi anvender online betalingsudbyder, Quickpay

Ved forespørgsler fra dig både før og efter køb, herunder også i forbindelse med reklamationsbehandlinger, bruger vi dine oplysninger til at identificere din sag.

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

BACKTEE A/S fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.backtee.dk, og forsøger på denne baggrund, at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Dine persondata vil blive opbevaret i BACKTEE´s system. Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partnere. Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre, hvilket er det retslige grundlag. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb. Vi opbevarer dine data i det tidsrum, som det er relevant og i det tidsrum, som det er krævet efter særskilt lovgivning – eks. Din reklamationsret iht. Købeloven.

Erhverv:

Formålet med behandling af personoplysningerne i erhvervsforhold er at etablere et kunde-, forhandler- og leverandørforhold, herunder indgåelse af kontrakt, oprettelse i IT systemer, afgivelse og opfyldelse af bestillinger, håndtering af afregningsforhold og almindelig bogføring. Dine oplysninger vil som ved private kunder blive anvendt og indsamlet til de samme formål. Derudover vil der være angivet kontaktoplysninger på kontaktperson ved udstedelse af faktura.

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:

Behandlingen består i screening af ansøgninger, CV og andre uploadede dokumenter samt indkaldelse og forberedelse til jobsamtaler. Formålet med behandlingen af data er at vurdere, om vi nu eller på et senere tidspunkt kan tilbyde dig relevante karriere- og uddannelsestilbud.

Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt, og kun de nødvendige og relevante medarbejdere har adgang til dine persondata og filer.

Dine persondata vil blive opbevaret i BACKTEE’s system. Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partnere. Selvom du ikke kommer i betragtning til det aktuelle job, du har vist interesse for, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere mulighed, medmindre du specifikt beder os slette dem. Dine oplysninger vil blive opbevaret i 6 mdr., hvorefter de vil blive slettet. Herefter vil kun få anonymiserede oplysninger blive bibeholdt til statistiske formål. Den statistiske behandling er med henblik på at forbedre rekrutteringsprocessen for brugeren såvel som for BACKTEE.
 

  1. Hvem har adgang til oplysningerne?

Det er udelukkende personer fra BACKTEE samt den ansvarlige hos vores databehandlere, ovennævnte data overlades til. Dine personoplysninger overlades til BACKTEE A/S samarbejdspartnere, som leverer ydelser på BACKTEE A/S vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på BACKTEE A/S vegne og i overensstemmelse med BACKTEE A/S instruks.

Dine oplysninger sælges aldrig til tredjepart.

Dine data videregives kun i det omfang, hvor det er nødvendigt i forhold til at udføre vores aftale. Eksempelvis til levering af dine varer via vores transportør. Eller hvis varen ikke er på vores eget lager, kan vi få varen direkte sendt til dig fra vores leverandør. Disse parter er selvstændige dataansvarlige. De får kun videregivet de data, der er relevant for at kunne udføre din ordre.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

  1. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.
 

  1. Cookies 

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: cookiepolitik.

  1. Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dine data. Vi har fastlagte procedurer for at beskytte dine data. For at undgå datatab tager vi løbende backup af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenciteten af dine data ved hjælp af kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for, ID-tyveri, økonomisk tab eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.
 

  1. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).
 

  1. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@backtee.com eller tlf. 87 68 28 28.
 

  1. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.
 

  1. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@backtee.com eller tlf. 87 68 28 28. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

BACKTEE A/S
Sommervej 50
8600 Silkeborg
 

  1. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 11 ovenfor.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

På hjemmesiden www.backtee.dk anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.

 

1.                    Ejeroplysninger

Backtee A/S
Sommervej 50, 8600 Silkeborg
CVR: 17702300
Tlf: 87 68 28 28
info@backtee.com

 

2.                    Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere en given service på hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

 

3.                    Cookies på www.backtee.dk

På www.backtee.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Endvidere bruger vi cookies til at gennemføre ordrer i vores webshop. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger følgende typer cookies på www.backtee.dk

www.backtee.dk sætter som 1. part:

Navn:

Type:

Formål:

Varighed

 

Sessionscookie

Adskille brugerne fra hinanden.

Udløber når browseren lukkes.

 

Sessionscookie

Huske valgt tøjstørrelse, pasform og farve.

Udløber når browseren lukkes.

 

Persistent cookie

Indsamle statistik om, hvornår brugeren har besøgt hjemmesiden samt oplysninger om, hvilke sider brugerne typisk kommer fra og går videre til.

2 år

 

Persistent cookie

Huske evt. indhold i indkøbskurven.

1 måned

Derudover sætter følgende 3. parter cookies på www.backtee.dk:

  • Google.com
  • Cloudflare.com
  • Jquery.com
  • Pingdom.net
  • Doubleclick.net

 

4.                    Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies.

Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

 

5.                    Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen). https://erhvervsstyrelsen.dk/cookies

 

6.                    Behandling af persondata

For yderligere information om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, kan du læse vores persondatapolitik, som du finder her https://www.backtee.dk/da-dk/forside/kundeservice/cookie-og-privatlivspolitik

 

7.                    Kontakt

Hvis du har spørgsmål til nærværende cookiepolitik, kan du kontakte os på info@backtee.com

Hos Backtee kan du betale med betalingskort