Choose language
1-3 dages levering · 14 dages returret · Fri fragt over DKK 1000 · Levering til pakkeshop eller hjem
Backtee
Backtee
Samtykke ved tilmelding til nyhedsbrev

Samtykke ved tilmelding til nyhedsbrev

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, skal du kun oplyse navn og e-mail adresse. Vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Efter tilmeldingen bruger vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder information om relevante tilbud, konkurrencer, samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 12 gange årligt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvender vi eksempelvis DynamicWeb til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service, og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene, som du modtager fra os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev

Vi kan fra andre sammenhænge, f.eks. køb, have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.
Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på webshop@backtee.com, og give os besked om de nye oplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Persondatapolitik, som er tilgængelig her på hjemmesiden.

Hos Backtee kan du betale med betalingskort