Choose language
1-3 dages levering · 14 dages returret · Fri fragt over DKK 1000 · Levering til pakkeshop eller hjem
Backtee
Backtee

Når man spiller golf, er det alfa omega, at der er bevægelsesfrihed i det tøj, man spiller i. Desuden skal det ikke være nødvendigt at vælge mellem uovertruffen komfort og god stil. 

Vi har derfor udviklet en innovativ serie af letvægtstøj til både damer og herrer, der søger komfort, bevægelsesfrihed og stil på golfbanen. Med indarbejdelsen af strækbart materiale tilbyder vores letvægtsserie en enestående bevægelsesfrihed, der tillader naturlige sving og bevægelser under golfrunden. Materialet er fremstillet med fugtregulerende egenskaber, har 4way stretch og er ultralet. Efter vask tørrer stoffet hurtigt og er strygefri. Super let og skønt at have på en varm sommerdag på golfbanen.

Billede

Letvægtsserien til herrer

Til herrerne består serien af shorts og bukser i 2 længder - 31" og 34" samt i flere farver samt Sports pants i tre farver - marineblå, ombre blue og sort.

Til damerne findes der shorts og skort i flere farver samt Sports pants, som alt efter hvor høj man er, varierer fra at være helt lange eller 7/8, disse findes i tre farver – marineblå, ombre blue og sort. Efter stor efterspørgsel har vi tilføjet endnu en buks til damernes udvalg, nemlig en klassisk lang buks, designet med lige ben 

Vores letvægtsserie er det ideelle valg for golfspillere på alle niveauer, der ønsker optimal bevægelsesfrihed og nyde en komfortabel og stilfuld oplevelse uanset om du er på fairway eller i klubhuset.


Funktioner

Billede

Letvægtsserien til damer

Hos Backtee kan du betale med betalingskort